Kraanmachinist mobiele kranen

Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Cranage zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen.

Wat doe je als kraanmachinist mobiele kranen?

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse opdrachten en projecten in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent en Antwerpen. Voor onze opdrachten en projecten kom je op veel verschillende werklocaties, maar het merendeel van de klussen vindt plaats in de petrochemie. Je komt dagelijks in contact met verschillende klanten en collega’s.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over het certificaat kraanmachinist, TCVT en een rijbewijs CE.
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, want als machinist werk je vaak onregelmatig en maak je soms lange dagen.
  • Klant- en servicegericht, nauwkeurig werken en stressbestendig zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een vaste schadevrij premie voor onze chauffeurs;
  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • én fietsen wordt extra beloond.

Training & Opleiding

Indien je niet beschikt over een geldig rijbewijs CE, dan bestaat er de mogelijkheid dit via ons te behalen. Heb je helemaal geen diploma TCVT en/of geen relevante werkervaring? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het interne opleidingstraject tot kraanmachinist.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als kraanmachinist ben je werkzaam bij werkmaatschappij arentis, onderdeel van de syndus group. Arentis is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk werkzaam op locaties van klanten in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als kraanmachinist werk je in grote mate zelfstandig, maar op de locaties van onze klanten heb je te maken met verschillende disciplines.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Jan Donze (afdelingshoofd Cranage) via tel. 0031 (0)6 431 544 96.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722