Kraanmachinist mobiele kranen

Wat je doet als Kraanmachinist mobiele kranen?

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse opdrachten en projecten in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent en Antwerpen. Voor onze opdrachten en projecten kom je op veel verschillende werklocaties, maar het merendeel van de klussen vindt plaats in de petrochemie. Je komt dagelijks in contact met verschillende klanten en collega’s.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over het certificaat kraanmachinist, TCVT en een rijbewijs CE.
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, want als machinist werk je vaak onregelmatig en maak je soms lange dagen.
  • Je stelt veiligheid op de eerste plaats.
  • Je bent klant- en servicegericht, je werkt nauwkeurig en kunt omgaan met tijdsdruk.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Training & Opleiding

Indien je niet beschikt over een geldig rijbewijs CE, dan bestaat er de mogelijkheid dit via syndus te behalen. Heb je helemaal geen diploma TCVT en/of geen relevante werkervaring? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het interne opleidingstraject tot Kraanmachinist.

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De syndus group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als kraanmachinist ben je werkzaam bij werkmaatschappij arentis, onderdeel van de syndus group. Arentis is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk werkzaam op locaties van klanten in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als kraanmachinist werk je in grote mate zelfstandig, maar op de locaties van onze klanten heb je te maken met verschillende disciplines.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Wim van Koll (afdelingshoofd Cranage & Rental) via tel. 0031 (0)115 644 656.

Meer weten over arentis?

Kijk op onze website www.arentis.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115-644722