Allround medewerker Tools

Wat je doet als allround medewerker Tools?

Als allround medewerker Tools heb je een veelzijdige functie met als voornaamste taak onze tools (industriële gereedschappen) te verhuren op locaties van onze klanten. Je verzorgt zelf of samen met je collega(s) de inrichting en het transport klaar maken van onze tijdelijke verhuuraccommodaties. Deze bestaan veelal uit aaneengeschakelde containers, waarbij een baliefunctie wordt voorzien.

Op de klantlocatie ben je zelf (mede)verantwoordelijk voor het plaatsen, installeren en opbouwen van onze tijdelijke verhuurmagazijnen. Eenmaal de verhuurlocatie is geïnstalleerd ga je aan de slag met het registreren (scannen), uitgeven en innemen van onze verhuurtools en verbruiksartikelen. Hierbij staat naast gereedschapskennis, de veiligheidsbeleving hoog in het vaandel en je weet dit ook over te brengen op onze klanten. Tevens zorg je, in overleg met onze werkvoorbereiders en/of projectleiders dat er voldoende voorraad aanwezig is, zodat huuraanvragen van klanten kunnen worden uitgeleverd.

 Als allround medewerker Tools heb je een adviserende rol, want klanten komen bij jou terecht met technische vragen m.b.t. onze tools. Na afloop van een project zorg je in overleg en samenspraak met de opdrachtgever(s) dat alle gereedschappen weer terug ingeleverd worden en dat alle containers transport klaar worden gezet, zodat ze kunnen worden afgevoerd.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en een certificaat basis veiligheid (VCA).
  • Je hebt een grote affiniteit met techniek en specifiek met (industriële) gereedschappen.
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je neemt initiatieven en denkt vooruit.
  • Je bent flexibel, want op onze (tijdelijke) projecten wordt regelmatig 24/7 gewerkt. Dus de bereidheid om over te werken, zowel door de week als in de weekenden en het tijdelijk overnachten in de nabijheid van een projectlocatie, ga je niet uit de weg.
  • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden, je beheerst de Nederlandse taal, de Engelse taal is een pré.

Wat heeft syndus jou te bieden?

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De syndus group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer en fietsen wordt extra beloond.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als allround medewerker Tools ben je werkzaam bij werkmaatschappij arentis, onderdeel van de syndus group. Onze locaties zijn gevestigd in Terneuzen en Hoogvliet, maar je bent voornamelijk werkzaam op de (project) locaties van onze klanten in Zuidwest Nederland en regio’s Rotterdam, Antwerpen en Gent (België). Als allround medewerker Tools opereer je in zeer grote mate zelfstandig, maar als spin in het web heb je dagelijks contact met tal van disciplines. Wanneer je niet op de locatie van onze klant aan het werk bent, werk je actief mee op onze locatie in Terneuzen of Hoogvliet. Hier draag je samen met je collega’s zorg voor het gereed maken van alle tools.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Nic Heijens (bedrijfsleider Tools) via tel. 0031 (0)115 644 694.

Meer weten over arentis?

Kijk op onze website www.arentis.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115644722