Onderhoudsmonteur mobiele werktuigen

Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats bij Arentis zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs.

Wat doe je als onderhoudsmonteur mobiele werktuigen?

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan al onze mobiele verhuurobjecten; hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. In het dagelijks werk ga je gericht op zoek naar de kern van storingen om de storing vervolgens definitief op te lossen. Daarnaast houdt je je bezig met het uitvoeren van servicebeurten, veiligheidskeuringen en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding richting motorvoertuigentechniek. elektrotechniek of mechanisatietechniek;
  • Je bent flexibel, want in overleg kunnen de werkzaamheden wel eens uitlopen;
  • Stressbestendig, oplossingsgericht en nauwkeurig zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • én fietsen van en naar het werk wordt extra beloond.

Training & Opleiding

Beschik je over een andere technische opleiding en heb je interesse in de mogelijkheden als onderhoudsmonteur? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van hydrauliek, elektrotechniek en pneumatiek? Dan kunnen wij je bijscholen tot volwaardig onderhoudsmonteur mobiele werktuigen. Informeer naar de mogelijkheden voor het interne opleidingstraject tot volwaardig onderhoudsmonteur bij Arentis.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als onderhoudsmonteur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam in onze werkplaats in Terneuzen. Als onderhoudsmonteur ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk, maar tijdens jouw werkzaamheden heb je dagelijks contact met collega onderhoudsmonteurs in onze werkplaats. Daarnaast kom je dagelijks in contact met collega’s van de afdelingen Inname, Werkvoorbereiding en het Magazijn.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Mark van Meurs (afdelingshoofd Service & Maintenance) via tel. 0031 (0) 115 644 724.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Sluitingsdatum 31-03-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622