Onderhoudsmonteur mobiele werktuigen

Aantal uur per week: 40 uur                 Niveau: Mbo niveau 3/4                   Standplaats: Terneuzen

Wat je doet als onderhoudsmonteur mobiele werktuigen?

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan al onze mobiele verhuurobjecten; hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. In het dagelijks werk ga je gericht op zoek naar de kern van storingen om de storing vervolgens definitief op te lossen. Daarnaast houdt je je bezig met het uitvoeren van servicebeurten, veiligheidskeuringen en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding richting motorvoertuigentechniek. elektrotechniek of mechanisatietechniek.
  • Je bent servicegericht, werkt nauwkeurig en kunt omgaan met tijdsdruk.
  • Je hebt een flexibele houding en bent bereid om over te werken.

Wat heeft syndus jou te bieden?

Training & Opleiding

Beschik je over een andere technische opleiding en heb je interesse in de mogelijkheden als onderhoudsmonteur? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van pneumatiek, hydrauliek, elektrotechniek? Dan kunnen we je via syndus bijscholen tot volwaardig onderhoudsmonteur mobiele werktuigen. Informeer naar de mogelijkheden voor het interne opleidingstraject tot volwaardig onderhoudsmonteur.

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De syndus group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als onderhoudsmonteur ben je werkzaam bij werkmaatschappij arentis, onderdeel van de syndus group. Onze werkplaats is gevestigd in Terneuzen. Als onderhoudsmonteur ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk, maar tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden heb je contact met collega onderhoudsmonteurs in onze werkplaats. Daarnaast kom je dagelijks in contact met collega’s van de Inname, Werkvoorbereiding en het magazijn.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Omère Moorthamer (afdelingshoofd Service & Maintenance) via tel. +0031 (0) 6 126 779 97.

Meer weten over arentis?

Kijk op onze website www.arentis.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115644722