Monteur staalconstructies

Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijke voorstellingsvermogen, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies.

Wat doe je als monteur staalconstructies?

Als monteur staalconstructies ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en monteren van prefab staalconstructies. Tevens voer je aanpassingen en reparaties uit aan bestaande staalconstructies. Je bent werkzaam op zowel kort- als langdurende projecten op locaties van onze klanten in de industrie.

Waarom is dit iets voor jou?

  •  Je beschikt minimaal over een diploma op MBO niveau 2 of 3 in de richting van metaalbewerking.
  •  Je bent in bezit van geldige certificaten VCA en Aanslaan en Begeleiden van Lasten (ABVL).
  •  Je stelt de veiligheid van mensen en middelen op de eerste plaats.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • een jaarlijks budget duurzame inzetbaarheid t.h.v. € 250,-;
  • én fietsen wordt extra beloond.

Training & Opleiding

Wij zorgen ervoor dat je beschikt over de juiste certificaten die nodig zijn om jouw werkzaamheden goed en veilig te kunnen uitvoeren. Indien je niet beschikt over geldige certificaten zoals ABVL, hoogwerker en verreiker, dan kun je deze certificaten via ons behalen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als monteur staalconstructies ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Ferris. Ferris is gevestigd in Terneuzen en Klaaswaal, maar je bent voornamelijk op locaties van onze klanten werkzaam in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent. Als monteur staalconstructies werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Afhankelijk van de grote van het project heb je op de werklocaties te maken met collega monteurs, werkvoorbereiders, projectleiders en de klant.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Ron Brukset (Operations manager) via tel. 0031 (0)115 647 331.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722