Constructiebankwerker / lasser

Aantal uur per week: 40 uur               Niveau: Mbo niveau 2/3               Standplaats: Terneuzen

Wat je doet als constructiebankwerker/lasser?

Als constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het construeren, samenstellen en lassen (MIG/MAG) van staalconstructiedelen. Je maakt vanaf tekening eigenhandig constructiedelen met behulp van machines en handgereedschappen. Je hebt hierbij oog voor de veiligheid, planning en samenwerking met jouw collega’s.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt minimaal over een diploma op MBO niveau 2 of 3, in de richting van metaalbewerking.
  • Je bent iemand die secuur en resultaatgericht werkt.
  • Je beschikt over ruimtelijk voorstellingsvermogen.
  • Je stelt veiligheid op de eerste plaats.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De syndus group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als constructiebankwerker/lasser ben je werkzaam bij werkmaatschappij Ferris Steel, onderdeel van de Syndus Group. Onze werkplaats is gevestigd in Terneuzen waar je werkzaam bent in een team van ca. 30 collega’s. Op deze manier ben je een belangrijke schakel bij het realiseren van projecten.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Niels Heijens (Hoofd werkplaats) via tel. 0031 (0)115 644 678.

Meer weten over Ferris Steel?

Kijk op onze website www.ferrissteel.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Jorien Steijaert

HR adviseur
0115644620