Commercieel technisch adviseur (staalbouw)

Ben jij een techneut met commercieel talent? Ben je gedreven en beschik je over een ondernemende, leergierige en zelfstandige instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze commerciële afdeling bij ferris zijn we op zoek naar technisch commercieel adviseur.

Wat doe je als technisch commercieel adviseur?

Als commercieel technisch adviseur ben je de verbindingsschakel tussen onze organisatie en potentiele en bestaande klanten. Je prospecteert breed en bouwt het netwerk van Ferris verder uit. Je benadert proactief potentiele klanten en onderhoud de relatie met onze bestaande klanten. Bij nieuwe projecten draag je, in overleg met de technisch commercieel manager en onze calculatieafdeling, zorg voor een commerciële aanbieding richting de klant. Vanzelfsprekend zorg je voor een professionele en correctie opvolging. Waar nodig beantwoord je technische en andere vraagstukken van de klant.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische of commerciële richting;
  • Je beschikt over een commerciële drive met uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Betrokken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemend zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  •  een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  •  een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  •  10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  •  een jaarlijks budget duurzame inzetbaarheid t.h.v. € 250,-;
  •  een auto, laptop en smartphone van de zaak.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je standplaats is Terneuzen, maar als commercieel technisch adviseur ben je grotendeels op de baan om (potentiële) klanten in de regio Rijnmond te bezoeken. Je opereert in zeer grote mate zelfstandig en rapporteert aan de technisch commercieel manager met wie je nauw contact hebt. In het dagelijks werk heb je contact met onze klanten en tal van andere collega’s van calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de uitvoering.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR adviseur) via tel. 0031 (0)115 644 722.

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 20-12-2019
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722