Medewerker financiële administratie

Heb jij een passie voor cijfers? Ben je analytisch ingesteld en let jij op de cijfers achter de komma? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze financiële afdeling zijn we op zoek naar een medewerker financiële administratie.

Wat je doet als medewerker financiële administratie?

Als medewerker financiële administratie bestaat jouw primaire verantwoordelijkheid uit het voeren van de crediteurenadministratie. Je draagt zorg voor de uitvoering van diverse administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken en boeken van facturen. Daarnaast ondersteun je bij het periodieke afsluitingsproces en voer je andere administratieve taken uit ter ondersteuning van jouw collega’s.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie en economie;
  • Je werkt nauwkeurig en bent kritisch tot op de centen achter de komma;
  • Teamplayer, een passie voor cijfers, gestructureerd werken en analytisch zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket

Bij ons verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • een jaarlijks budget duurzame inzetbaarheid t.h.v. € 250,-;
  • èn fietsen wordt extra beloond.

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als medewerker financiële administratie ben je werkzaam bij de Syndus Group. Syndus Group is gevestigd in Terneuzen. Als medewerker financiële administratie werk je in een team van 5 collega’s, waarbij je regelmatig contact hebt met tal van collega’s van andere afdelingen.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Jochem Bargeman (teamleider financiële administratie) via 0031 (0) 115 644 639.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 11-02-2020
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115 644722