Commercieel technisch adviseur (industrieel equipment)

Ben jij commercieel en gedreven op het binnenhalen van nieuwe deals? Werk je graag actief mee aan het versterken van onze klantrelaties en het uitbreiden van ons netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze commerciële afdeling bij Arentis zijn we vanwege uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime commercieel technisch adviseur in de buitendienst.

Wat doe je als commercieel technisch adviseur?

In deze functie ben je dé vraagbaak voor industrieel equipment van mobiele kraan tot gereedschapskist. Samen met jouw collega’s uit de binnen- en buitendienst ben je er elke dag voor verantwoordelijk om de klant optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het onderhouden van het contact met de klant. Je adviseert de klant op het gebied van technische vraagstukken. Als onderdeel van deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van jouw netwerk. Je houdt je bezig met acquisitie en bezoekt (potentiële) klanten en projectlocaties. Bovendien houd jij je bezig met het voorbereiden, opstellen en beheer van verkoopoffertes en –orders.

Dagelijks werk je nauw samen met collega’s van diverse afdelingen binnen Arentis om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in combinatie met minimaal 3 jaarwerkervaring in een soortgelijke commercieel/technische functie;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal. Andere talen zoals Frans of Duits zijn een pré;
  • Klantgerichtheid, plannen en organiseren, eigenaarschap, accuratesse en resultaatgerichtheid zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • een auto en smartphone van de zaak.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als commercieel technisch adviseur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent onderdeel van ons commercieel team dat bestaat uit ca. 12 collega’s. Jouw standplaats is Terneuzen, maar in deze functie ben je vaak op de baan om (potentiële) klanten in de Benelux te bezoeken.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR Adviseur) via tel. 0031 (0)115 644 722.

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 18-02-2020
Sluitingsdatum 10-09-2020
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722