Leerling constructiebankwerker/ lasser (BBL)

Wat je doet als (leerling) constructiebankwerker/lasser?

Als leerling constructiebankwerker/lasser word je opgeleid tot een technische vakspecialist in de metaalbewerking. Onze constructiebankwerkers/lassers houden zich bezig met het construeren en lassen van staalconstructies bestemd voor de industrie. Aan de hand van werktekeningen en -instructies maak je met behulp van machines en handgereedschappen prefab onderdelen voor onze staalconstructies. Als leerling constructiebankwerker leer je de fijne kneepjes van ons vak in de metaalbewerking (ponsen, tekening lezen, slijpen, lassen, hechten etc.).

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt (bijna) over een Vmbo-diploma;
  • Je wilt tijdens jouw opleiding geld verdienen;
  • Je hebt interesse voor de metaaltechniek en wilt jezelf ontwikkelen tot een technisch vakspecialist.

Hoe ziet jouw BBL-opleiding eruit?

Je wordt opgeleid tot een technische vakspecialist op mbo niveau 2 of 3. Je combineert de opleiding (Allround) Constructiewerker met een baan bij Syndus Group.

De BBL-opleiding (Allround) constructiewerker volg je bij onze werkmaatschappij Ferris. Tijdens jouw opleiding combineer je één dag per week school bij Scalda met vier dagen praktijkonderwijs. Als onderdeel van het praktijkonderwijs volg je twee van de vier dagen praktijkonderwijs bij M-force gevestigd binnen het Centrum van Toptechniek Terneuzen (CTT). De andere twee dagen werk je onder coaching en begeleiding van onze ervaren collega’s in de werkplaats van Ferris in Terneuzen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Werken, leren én een salaris

Geld verdienen tijdens je opleiding? Tijdens jouw BBL-opleiding bij Syndus Group verdien je een volwaardig loon en wij betalen jouw volledige opleiding. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen en een collectieve zorgverzekering bij CZ. Bovendien bieden wij:

  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • een jaarlijks budget duurzame inzetbaarheid t.h.v. € 250,-;
  • fietsen naar het werk wordt extra beloond;
  • én je krijgt een eigen gereedschapskist.

Gegarandeerd een baan!

Heb je tijdens je opleiding helemaal je draai gevonden bij Syndus Group? Dan kom je na het behalen van jouw diploma in vaste dienst als technische vakspecialist.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Wil je een beeld krijgen van jouw toekomstige werkplek? Wil je ervaren hoe het er in de werkplaats aan toe gaat? Vraag dan eens of je een dagje mee kunt lopen met onze collega’s van de werkplaats in Terneuzen. Geregeld bieden wij snuffelstages aan om je kennis te laten maken met ons bedrijf.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie over het BBL-opleidingstraject of een snuffelstage neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR adviseur) via tel. 0031 (0) 115 644 722.

Type BBL
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 19-03-2020
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722