(leerling) kunststofbewerker/pijpfitter

Amerplastics, het kunststofbedrijf binnen de syndus group, heeft zich in de loop van haar ruim 40 jarige bestaan ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf voor levering, prefabricatie en installatie van kunststof leidingsystemen. In de industrie vinden de leidingsystemen van Amerplastics toepassing als nutsleidingen voor een breed scala van corrosieve vloeistoffen. Bluswaterleidingen, koelwater en afvalwater zijn toepassingen bij uitstek voor kunststof leidingsystemen. In de offshore markt worden vooral toepassingen gevonden voor bluswater en service water toepassingen.

Wij zijn een flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Door onze verschillende activiteiten, staal, kunststof en industriële verhuur ontzorgen wij onze klanten en bieden wij een totaaloplossing. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij altijd centraal.

Wij zoeken kandidaten die affiniteit hebben met techniek en interesse hebben om het vakmanschap te leren (d.m.v. een intern scholingstraject) van

(leerling) Kunststofbewerker M/V

(standplaats Terneuzen)

Je draagt zorg voor het prefabriceren en installeren van GVK pijpleidingsystemen voor bluswaterleidingen, transportleidingen en afvoersystemen voor industriële toepassingen zoals petrochemische en chemische industrie en boorplatforms.

Wat verwachten wij van jou?

Als kunststofbewerker en/of pijpfitter maak je verbindingen, intakkingen etc. op basis van werktekeningen. Je prefabriceert gedeelten van een pijpleiding systeem in onze werkplaats. Op locatie, zowel in binnen- als in buitenland of offshore worden deze gedeelten gemonteerd. Daarnaast worden (spoed-)reparaties aan deze leidingsystemen uitgevoerd.

Jouw profiel

  • Je bent in staat zelfstandig te werken.
  • Je werkt nauwkeurig en beschikt over ruimtelijk voorstellingsvermogen.
  • Je werkt klantgericht en resultaatgericht.
  • Je beschikt over VCA, en/of minimaal opleidingsniveau MBO 2 in een technische richting.
  • Je bent een aanpakker en opzoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek.

Sollicitatie

Het verwerken van GVK is specialistenwerk. Wil je ook zo’n een specialist worden en meedraaien in ons team? Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! 

Kijk op onze website www.amerplastics.com voor meer informatie over ons bedrijf.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115644722