Pijpfitter

Wat doe je als pijpfitter?

Als kunststofbewerker/pijpfitter ben je een echte specialist. Je bent verantwoordelijk voor het prefabriceren en installeren van kunststof pijpleidingsystemen. In onze werkplaats werk je aan de hand van tekeningen aan verbindingen en intakkingen voor onze pijpleidingsystemen. Deze pijpleidingsystemen worden gemaakt voor bluswaterleidingen, transportleidingen en afvoersystemen voor industriële toepassingen in de petrochemische en chemische industrie of boorplatforms. Naast het werk in onze werkplaats ben je ook werkzaam op de locaties van onze klanten. Hier ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en monteren van onze prefab pijpleidingsystemen of het uitvoeren van spoedreparaties.

Waarom is dit iets voor jou?

  •  Je beschikt minimaal over een Mbo-diploma in een technische richting in combinatie met aantoonbare werkervaring als (1e) pijpfitter;
  •  Je bent iemand die secuur werkt en beschikt over ruimtelijk voorstellingsvermogen;
  •  Je stelt de veiligheid van mensen en middelen op de eerste plaats;
  •  Je bent een technische specialist en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  •  een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  •  een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  •  georganiseerd bedrijfsvervoer;
  •  10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  •  én fietsen van en naar het werk wordt extra beloond.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als kunststofbewerker/pijpfitter ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Amerplastics. Onze werkplaats is gevestigd in Terneuzen. Als kunststofbewerker/pijpfitter werk je voornamelijk in onze werkplaats met ca. 10 collega’s. Na het interne opleidingsprogramma is het de bedoeling dat je ook montagewerk uitvoert op locatie bij onze klanten in Zuidwest-Nederland en regio Antwerpen en Gent (België). Dit werk gebeurt met kleine teams van 2-5 collega’s.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie over deze functie neem contact op met onze collega Marc Warmenhoven (bedrijfsleider Amerplastics) via tel. 0031 (0)115 644 568.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 02-07-2020
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722