Rigger/ Industrieel verhuizer

Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denk je in oplossingen en mogelijkheden? Ben jij een teamplayer, weet je van aanpakken en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Cranage & Rental zijn we op zoek naar Riggers/Industrieel verhuizers.

Wat doe je als rigger/industrieel verhuizer?

Als rigger/industrieel verhuizer vervul je tijdens de hijs- en takelwerkzaamheden een belangrijke rol bij het borgen van de veiligheid op de werklocatie. Als rigger fungeer je als het ware als de ‘oren en ogen’ van de kraanmachinist. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het veilig aanslaan en begeleiden van lasten. Tijdens het hijsen en takelen geef je aanwijzingen aan de kraanmachinist. Op de werklocatie aangekomen houd jij je bezig met het afbakenen en beveiligen van de hijslocatie en -omgeving. Daarnaast ondersteun je de collega of klant indien nodig bij het plaatsen en verplaatsen van machines. Waar nodig verricht je diverse hand- en spandiensten. Tevens kan je ingezet worden voor het bedienen van machines zoals hoogwerkers en verreikers op locaties van onze klanten.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt minimaal over een VMBO-diploma, een rijbewijs BE en bij voorkeur ook rijbewijs C(E);

  • Je bent in bezit van een geldig certificaat Aanslaan en Begeleiden van Lasten (ABVL);

  • Veiligheidsbesef, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, denken in oplossingen en stressbestendig zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • én fietsen wordt extra beloond.

Training & Opleiding

We zorgen ervoor dat riggers een gedegen en brede opleiding kunnen volgen en ruime ervaring opdoen in zowel horizontaal als verticaal transport. Indien je niet beschikt over geldige certificaten zoals heftruck, verreiker en VCA, dan kunnen deze certificaten behaald worden via Syndus. Heb je geen relevante werkervaring? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het opleidingstraject tot rigger.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als rigger/industrieel verhuizer ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je standplaats is Terneuzen, maar je bent voornamelijk op locaties van klanten werkzaam in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent. Als rigger/industrieel verhuizer werk je nauw samen met onze kraanmachinisten en op de locatie van onze klanten heb je te maken met verschillende disciplines.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Wim van Koll (afdelingshoofd Cranage) via tel. 0031 (0)115 644 656.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722