Rigger / Industrieel verhuizer

Wat je doet als Rigger/Industrieel verhuizer?

Als rigger/industrieel verhuizer vervul je tijdens de hijs- en takelwerkzaamheden een belangrijke rol bij het borgen van de veiligheid op de werklocatie. Als rigger fungeer je als het ware als de ‘oren en ogen’ van de kraanmachinist. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het veilig aanslaan en begeleiden van lasten. Tijdens het hijsen en takelen geef je aanwijzingen aan de kraanmachinist. Op de werklocatie aangekomen houd jij je bezig met het afbakenen en beveiligen van de hijslocatie en -omgeving. Daarnaast ondersteun je de collega of klant indien nodig bij het plaatsen en verplaatsen van machines. Waar nodig verricht je diverse hand- en spandiensten. Tevens kan je ingezet worden voor het bedienen van machines zoals hoogwerkers en verreikers op locaties van onze klanten.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt minimaal over een VMBO-diploma, een rijbewijs BE en bij voorkeur ook rijbewijs C(E).
  • Je stelt veiligheid op de eerste plaats.
  • Je denkt in oplossingen en mogelijkheden.
  • Je bent een echte teamplayer, weet van aanpakken en kunt omgaan met tijdsdruk.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Training & Opleiding

We zorgen ervoor dat riggers een gedegen en brede opleiding kunnen volgen en ruime ervaring opdoen in zowel horizontaal als verticaal transport. Indien je niet beschikt over geldige certificaten zoals heftruck, verreiker, VCA, Aanslaan en Begeleiden van Lasten (ABVL), dan kunnen deze certificaten behaald worden via Syndus. Heb je geen relevante werkervaring? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het opleidingstraject tot rigger.

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De syndus group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als rigger ben je werkzaam bij werkmaatschappij Arentis, onderdeel van de Syndus Group. Arentis is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk op locaties van klanten werkzaam in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als rigger werk je nauw samen met een kraanmachinist en op de locatie van onze klanten heb je te maken met verschillende disciplines.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Wim van Koll (afdelingshoofd Cranage & Rental) via tel. 0031 (0)115 644 656.

Meer weten over Arentis?

Kijk op onze website www.arentis.com voor meer informatie over ons bedrijf.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115644722