Industrieel verhuizer (rigger)

 

Arentis verhuurt sinds 1964 een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn met name gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van machines en materialen voor de industrie, chemie en petrochemie. Het huidige machinepark is als volgt opgebouwd: hydraulische hijskranen, transport, hoogwerkers en schaarliften, schroefcompressoren, stroomgeneratoren, lasdiesels, verreikers, heftrucks en industriële gereedschappen.

Wij zijn een flexibele en betrouwbare partner voor onze klanten. Door onze verschillende activiteiten, staal, kunststof en industriële verhuur ontzorgen wij onze klanten en bieden wij een totaaloplossing. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij altijd centraal.

Voor opdrachten die variëren van grote klussen in de (petro-) chemie, voedingsmiddelenindustrie of bij energiecentrales tot eenmalige opdrachten bij tal van regionale bedrijven in uiteenlopende branches zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van

Industrieel Verhuizer (Rigger) m/v

(standplaats Terneuzen)

Het aanslaan van lasten, het takelen van machines of de keuze van het juiste hef- en hijsmiddel zijn stuk voor stuk activiteiten waarbij een professionele kijk noodzakelijk is. We zorgen ervoor dat riggers een gedegen en brede opleiding kunnen volgen en ruime ervaring op doen in zowel horizontaal als verticaal transport. Maar kennis alleen is niet voldoende. Wij zoeken mensen met een mentaliteit van aanpakken en meedenken. Dit betekent dat je denkt in oplossingen en mogelijkheden. 

De industrieel verhuizer

 • verricht hijs-, takel- en transportwerkzaamheden.
 • vervoert goederen naar de klant of naar een specifieke locatie.
 • sluit machines e.d. aan indien nodig of ondersteunt de klant daarbij.
 • is flexibel inzetbaar voor andere functies als de bedrijfsomstandigheden dat vereisen. 


Opleiding en ervaring

 • Je beschikt over VMBO diploma en rijbewijs BE, bij voorkeur ook rijbewijs C(E) en een geldig certificaat Basisveiligheid VCA.
 • Je hebt een geldig heftruck- en verreikercertificaat en een geldig certificaat Begeleiden van lasten (BVL) of je bent bereid dat te behalen.

Eigenschappen en competenties

 • Je stelt veiligheid op de eerste plaats.
 • Je bent in staat zelfstandig gegeven opdrachten uit te voeren.
 • Je kan omgaan met tijdsdruk.
 • Je hebt een mentaliteit van aanpakken en meedenken.
 • Je bent een echte teamplayer!

Informatie en sollicitatie
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven in het scherm.

Kijk ook op onze website www.arentis.com voor meer informatie over ons bedrijf.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

David Schrier

HR Manager
0115644720