Tekenaar 3D Modelleur (Tekla)

Aantal uur per week: 40 uur               Niveau: Mbo niveau 4, Hbo               Standplaats: Terneuzen

Wat je doet als Tekenaar 3D Modelleur (Tekla)?

Voor zowel ferris steel als konstruktis zijn wij op zoek naar een Tekenaar 3D Modelleur. Als tekenaar 3D modelleur teken je constructies van uiteenlopende aard in het tekenprogramma Tekla ten behoeve van interne klanten en/of eindklanten. Afhankelijk van jouw interesses en ambities houdt jij je bezig met het tekenen en modelleren van allerhande constructies in staal, beton, hout en kunststof. Tijdens de uitvoering van opdrachten en projecten denk en werk je mee aan de onderlinge afstemming van architectuur, structuur, technieken en de uitvoerbaarheid van de constructies. Als onderdeel van de functie kan het zijn dat je ook op locatie van onze klanten gaat inmeten.

Waarom is dit iets voor jou?

  •  Je beschikt over een Mbo niveau 4 of Hbo-diploma richting tekenaar/constructeur, (werktuig)bouwkunde, civiele techniek of gelijkwaardig.
  •  Je hebt een proactieve houding en bent in staat om in een vroeg stadium knelpunten te signaleren.
  •  Je werkt secuur en bent gefocust op detail.
  •  Je bent graag betrokken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Training & Opleiding

Heb je geen ervaring met het tekenprogramma Tekla? Geen probleem! Syndus bied je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Tekla tekenaar 3D modelleur. Naast onze interne opleiding volg je een externe training specifiek gericht op het gebruik van Tekla.

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De syndus group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als tekenaar 3D modelleur ben je werkzaam op de tekenkamer bij werkmaatschappij ferris steel of konstruktis, beide onderdeel van de syndus group. Beide werkmaatschappijen zijn gevestigd in Terneuzen. Als tekenaar 3D modelleur werk je in een klein team van 5 tot 7 collega tekenaars en constructeurs. Je bent in grote mate zelfstandig aan het werk, maar tijdens de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden heb je contact met collega’s en onze klanten.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Wim Blondeel, directeur van beide werkmaatschappijen.

Meer weten over onze werkmaatschappijen?

Kijk op onze website www.ferrissteel.com of www.konstruktis.nl voor meer informatie over onze bedrijven.

 


Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Regulier
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 14-03-2019
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115-644722