Chauffeur dieplader M/V

Wat je doet als Chauffeur dieplader?

Als Chauffeur dieplader ben je verantwoordelijk voor het vervoer van industriële machines met een dieplader. Je vervoert een divers scala aan machines zoals hoogwerkers, schaarliften, verreikers, compressoren en aggregaten naar specifieke werklocaties of van en naar onze klanten in de (proces)industrie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de staat en werking van jouw voertuig. Op locatie ondersteun je de klant of collega waar nodig bij de ingebruikname van de machine of het materieel. Waar nodig verricht je diverse hand- en spandiensten om de afdeling zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent graag onderweg van A naar B en beschikt over het rijbewijs CE. Code 95 in combinatie met rijervaring op een dieplader is gewenst.
  • Je bent klantgericht en dienstverlenend ingesteld.
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, want als chauffeur maak je soms lange dagen. Je vertrekt in de vroege uurtjes en bent vaak langer dan 8 uur per dag werkzaam.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De syndus group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als Chauffeur dieplader ben je werkzaam bij werkmaatschappij Arentis, onderdeel van de Syndus Group. Arentis is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk onderweg naar klanten in  Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als Chauffeur dieplader werk je in zeer grote mate zelfstandig, waarbij je in dagelijks contact staat met onze planners. Je verplaatst je van A naar B en op locatie zorg jij voor een tevreden klant.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Wim van Koll (afdelingshoofd Cranage & Rental) via tel. 0031 (0)115 644 656.

Meer weten over Arentis?

Kijk op onze website www.Arentis.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 13-06-2019
Sluitingsdatum 07-11-2019
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115-644722