Projectleider (Staalbouw)

Wat je doet als Projectleider?

Je draagt zorg voor het organiseren, coördineren en leiden van diverse projecten op het gebied van industriële staalbouw. Je maakt planningen en werkt met budgetten, je bewaakt deze en stuurt waar nodig bij. Je hebt oog voor de kwaliteit van het afgeleverde werk conform onze procedures, werkinstructies en gangbare normen van goed vakmanschap. Hierbij staan veiligheid en de wensen van de klant centraal.

Waarom is dit iets voor jou?

  •  Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting Werktuigbouwkunde.
  •  Door te werken onder tijdsdruk haal jij het beste uit jezelf.
  •  Je bent een topper in het communiceren met mensen op verschillende niveaus.
  •  Je bent een duizendpoot, zelfstandig, klantgericht, een detaillist en kostenbewust.
  •  Je bent graag betrokken en voelt je verantwoordelijk van A tot Z.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De Syndus Group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving. 

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline. Tevens heb je in deze functie ook recht op een auto en telefoon van de zaak.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als Projectleider ben je werkzaam bij werkmaatschappij Ferris Steel, onderdeel van de Syndus Group. Ferris Steel is gevestigd in Terneuzen, maar je bent ook werkzaam op de locaties van onze klanten van Rotterdam tot Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als projectleider opereer je in zeer grote mate zelfstandig, maar als spin in het web heb je dagelijks contact met tal van collega’s van calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de uitvoering.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij projecten leiden van A tot Z? Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Wim Blondeel, directeur Ferris Steel.

Meer weten over Ferris Steel?

Kijk op onze website www.ferrissteel.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 

 

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 18-07-2019
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115644722