Medewerker financiele administratie

Aantal uur per week: 40 uur              Niveau: Mbo niveau 4, Hbo                Standplaats: Terneuzen

Wat je doet als medewerker financiële administratie?

Als medewerker financiële administratie bestaat jouw primaire verantwoordelijkheid uit het voeren van de crediteurenadministratie. Je draagt zorg voor de uitvoering van diverse administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken en boeken van facturen. Daarnaast ondersteun je bij het periodieke afsluitingsproces en voer je andere administratieve taken uit ter ondersteuning van jouw collega’s.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie en economie. 
  • Je hebt passie voor werken met cijfers.
  • Je bent analytisch ingesteld en houdt van nauwkeurig en gestructureerd werken.
  • Je bent een teamspeler en kan goed samenwerken.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De Syndus Group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving. 

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als medewerker financiële administratie ben je werkzaam bij Syndus Group. Syndus Group is gevestigd in Terneuzen. Als medewerker financiële administratie werk je in een team van 5 collega’s, waarbij je regelmatig contact hebt met tal van collega’s van andere afdelingen.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Jochem Bargeman, teamleider financiële administratie.

Meer weten over ?

Kijk op onze website www.syndus.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Regulier
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 11-10-2019
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur