Chauffeur autolaadkraan

Aantal uur per week: 40 uur                      Niveau: Lbo                        Standplaats: Terneuzen

Wat je doet als chauffeur autolaadkraan?

Als chauffeur autolaadkraan ben je verantwoordelijk voor het vervoer van diverse industriële materialen en materieel met onze vrachtwagen uitgerust met autolaadkraan. Je vervoert een divers scala aan machines zoals compressoren en aggregaten, containers, brandstoftanks en industriële materialen zoals staalconstructies en GVK pijpsystemen naar specifieke werklocaties of van en naar onze klanten in de (proces)industrie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de staat en werking van jouw voertuig. Waar nodig verricht je diverse hand- en spandiensten om de afdeling zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent graag onderweg van A naar B en beschikt over het rijbewijs CE. Code 95 in combinatie met rijervaring op een vrachtwagen met autolaadkraan is gewenst.
  • Je beschikt over het ADR basiscertificaat.
  • Je bent klantgericht en dienstverlenend ingesteld.
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, want als chauffeur maak je soms lange dagen. Je vertrekt in de vroege uurtjes en bent vaak langer dan 8 uur per dag werkzaam.

 Wat heeft Syndus jou te bieden?

Aandacht

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Daarnaast bieden we vanuit syndus persoonlijke aandacht op het gebied van vitaliteit en gezondheid. We vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Graag gaan wij hierover met jou in gesprek.

Dynamiek

De Syndus Group investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Ons bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving. 

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket 

Bij syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft syndus voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. De premie voor de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt volledig door syndus betaald. Heeft syndus nog meer te bieden? Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer en fietsen wordt extra beloond.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als chauffeur autolaadkraan ben je werkzaam bij werkmaatschappij Arentis, onderdeel van de Syndus Group. Arentis is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk onderweg naar klanten in  Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als chauffeur autolaadkraan werk je in zeer grote mate zelfstandig, waarbij je in dagelijks contact staat met onze planners. Je verplaatst je van A naar B en op locatie zorg jij voor een tevreden klant.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Wim van Koll (afdelingshoofd Cranage & Rental) via tel. 0031 (0)115 644 656.

Meer weten over arentis?

Kijk op onze website www.arentis.com voor meer informatie over ons bedrijf.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Regulier
Opleidingsniveau Overig
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 11-10-2019
Locatie

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115-644722