Teamleider financiële administratie

Heb jij een passie voor cijfers? Weet jij medewerkers dagelijks te motiveren en te stimuleren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze financiële afdeling zijn we op zoek naar een medewerker financiële administratie.

Wat doe je als teamleider financiële administratie?

Als teamleider financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de aansturing en dagelijks leiding aan de collega’s van de centrale financiële administratie. De afdeling bestaat uit 5 medewerkers die werkzaam zijn op de crediteuren-, debiteuren en algemene administratie. Onder de algemene administratie vallen onder meer administratieve handelingen t.b.v. betalingen, activa beheer, verzekeringen, schadedossiers etc. Daarnaast ben je in de kwartaal- en jaarafsluitingen verantwoordelijk voor het afsluiten van de financiële administraties van de bedrijven binnen de groep. Je verzorgt financiële rapportages en de vastlegging waarbij je ook zelf diverse administratieve handelingen zal verrichten. Bovendien fungeer je als sparringpartner voor de financieel controller.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau in combinatie met aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zodat je op een effectieve wijze kunt communiceren met zowel interne als externe partijen;
  • Analytisch, ondernemend en positiviteit zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket

In deze functie verdien tussen € 3.000 - € 4.000 afhankelijk van kennis en ervaring. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • een jaarlijks budget duurzame inzetbaarheid t.h.v. € 250,-;
  • én fietsen wordt extra beloond.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als teamleider financiële administratie ben je werkzaam op het hoofdkantoor van de Syndus Group. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen. Als teamleider financiële administratie geef je dagelijks leiding aan een team van 5 collega’s. In deze functie heb je dagelijks contact met tal van collega’s van andere afdelingen, debiteuren en crediteuren.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer vóór 14 maart 2020 via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact onze collega Ivo Verstraeten (HR adviseur) via tel. 0031 (0)115 644 722.

Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 28-02-2022
Sluitingsdatum 14-03-2020
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722