Schadebehandelaar

Word jij onze nieuwe schadebehandelaar bij Arentis? Verantwoordelijk voor schadedossiers en facturatie van onze industriële machines. Krijg je energie van veel klantcontact en ben jij een administratieve topper die waarde hecht aan eigenaarschap en verantwoordelijkheid? Solliciteren maar!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als schadebehandelaar draag je de verantwoordelijkheid voor het coördineren van schadedossiers en het factureringsproces van diverse mobiele verhuurobjecten, zoals hoogwerkers, verreikers, schaarliften, heftrucks, aggregaten en compressoren. Met 2.100(!) industriële machines in beheer vraagt onze organisatie ook speciale aandacht voor opgelopen schades. Jij behoudt het overzicht in het schadeproces en denkt voortdurend 'een stap vooruit'.

Je taken omvatten onder andere het verwerken van schadedossiers, het verzenden van aansprakelijkheidsstellingen, zorgen voor een klantvriendelijke afhandeling, correcte facturatie, het verstrekken van overzichten en het controleren van tarieven en financiële klantafspraken. Daarnaast neem je het initiatief tot verbeteringen in het schadeproces om de dienstverlening te optimaliseren.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Jouw werkzaamheden voer je uit vanaf ons hoofdkantoor in Terneuzen. Dagelijks werk je samen met een klein en gezellig team en rapporteer je rechtstreeks aan Paul, afdelingshoofd Service & Maintenance. In jouw dagelijks werk heb je nauw contact met klanten, en de afdelingen werkvoorbereiding, planning en sales om schadedossiers correct af te ronden

Waarom is dit iets voor jou?

Veel klantcontact geeft jouw energie en je hebt er plezier in om zaken nauwkeurig uit te zoeken. Je houdt ervan de meer complexe zaken op te pakken en overziet het grote geheel. Daarnaast kom je het beste tot jouw recht in een dynamische omgeving én:

  • Je beschikt over een MBO diploma en/of meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis en ervaring met het factureringsproces en financiële administratie;
  • De werking van Excel hoeven we jou niet uit te leggen;
  • Ben je 24 uur per week beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen (op basis van een fulltime dienstverband). Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Paul van Veldhuizen (afdelingshoofd service & maintenance) via tel. +31 115 644 724 of WhatsApp via https://wa.me/31645810622.

Type Regulier
Soort dienstverband Parttime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 24,0
Plaatsingsdatum 22-03-2024
Sluitingsdatum 24-04-2024
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate recruiter
0115-644622